Een waaier aan nieuwigheden

Omdat we bij Passe Partout geloven in het motto: “Stilstaan is achteruitgaan”, blijven we innoveren en jullie verwennen met nieuwe modellen.

Read more

Verslag Huisshow 2017

Voor de laatste editie van de Huisshow trok Passe Partout de grens over. De oude kazerne ‘Het Groot Arsenaal’ in Bergen op Zoom werd gedurende enkele dagen omgetoverd tot een waar Passe Partout paleisje. En of dat gesmaakt werd!

Read more

MEUBIHOME: Passe-Partout palmt Nederlandse kazerne in

Dirk Steenbeke: "Koffietafelboek is referentiewerk"

Read more

Interview: ontwerper Hans Daalder

Prachtige sofa’s, zitbanken met stijl: Onze passie voor meubels willen we doortrekken in onze ontwerpen. Maar die meubels komen er natuurlijk niet vanzelf, daar gaat een heel creatief en arbeidsintensief proces aan vooraf. Bij Passe Partout werken we met het neusje van de zalm in België en Nederland als het op designers aankomt en wie is beter geplaatst dan de ontwerper zelf om dat creatieve proces te duiden? Tijd voor een interview met Hans Daalder, één van onze ontwerpers!
Hans, stel je je kort even voor?

Read more

De trendkleur van 2017? Greenery!

Elk jaar kiest Pantone - een gerenommeerd kleureninstituut - bij het begin van het jaar een trendkleur. Het hele jaar door wordt deze kleur in the picture gezet en vormt het een belangrijke inspiratiebron voor fabrikanten van decoratie, mode, enzoverder. Kleurcode 15-0343 is er dus eentje om te onthouden dit jaar! Een kleur vol hoop

Read more
  •  
  • 1 of 5