Meubihome: "Passe Partout a vingt ans"

Au cours d’une expo maison organisée dans la salle KAS (Kunst aan de Stroom) sur la rive gauche de l’Escaut à Anvers, Passe Partout a carrément ébloui ses invités. Dans une ambiance estivale et chaleureuse, ceux-ci ont non seulement pu découvrir des produits d’excellente qualité mais ont également pu jouir d’une excellente restauration. Passe Partout a vingt ans ! Le nouveau livre de présentation a été rédigé en fonction de cet anniversaire.

Read more

Meubihome: "Passe Partout is 20 jaar"

Op een schitterende huisshow in KAS (Kunst aan de Stroom), op Linkeroever, zorgde passe Partout voor vuurwerk. De gasten konden genieten van hoog kwalitatieve producten en een uitstekende catering, in een gemoedelijke, zomerse sfeer. Passe-Partout is twintig jaar jong! Het nieuwe koffietafelboek staat in het teken van die verjaardag.

Read more

Interior Business Magazine: "16 uur in Budapest"

Door Rieneke Kok: In de aanloop naar de huisshow van Passe Partout begin juni vloog ik samen met eigenaar Dirk Steenbeke en met mijn collega Richard naar Budapest voor een kijkje in de keuken. Vanuit Budapest trokken we naar Salgótarján om samen de fabrieken te bezoeken. Ter plekke legde Dirk een laatste hand aan de nieuwe modellen die tijdens de huisshow in Antwerpen zijn voorgesteld aan de markt. Door onweersbuiten en vertraging waren we slechts 16 uur in Hongarije. Kort, maar zeker voldoende voor een goede indruk van de productie van zo’n 2000 zitplaatsen per dag

Read more
  •  
  • 1 of 7