Designer

Beste decoratiefans,

Puylaert Home Basics is een merk van stijlvolle interieurdecoratieartikelen in schitterende kleuren. We hebben een duidelijke visie over het kader en de sfeer die we willen creëren. Decoreren is voor ons een ware passie en we stellen ons flexibel op om het gewenste resultaat te bereiken. Het geheim van een aantrekkelijk, modern interieur ligt in een geslaagde combinatie van materialen en de moed om nu en dan eens verrassend uit de hoek te komen. Zoals een lichtgrijze sofa combineren met kleurrijke en opvallende accessoires.

We beschouwen een huis als een onbeschreven blad dat de bewoners zelf kunnen invullen. We bieden een ruime keuze aan interieurdecoratieartikelen waarmee u uw interieur naar wens en behoefte kunt aankleden. Jong, klassiek of design, bij ons vindt u altijd het juiste artikel om de gewenste sfeer te creëren.

Wij houden van combineren. Een rijk verleden vol verhalen met een knipoog naar de wereld van vandaag is een must. Vervuld van dezelfde passie als zijn vader reist Didier Puylaert de hele wereld rond op zoek naar unieke, opwindende en uitzonderlijke voorwerpen. Niet alles moet onberispelijk en perfect zijn. Imperfectie mag. We geloven ook in recycleren en gebruiken vaak voorwerpen met een verhaal en een ziel. Iedereen heeft zijn eigen smaak en gevoel voor kleur en stijl. Puylaert Home Basic streeft ernaar aan alle behoeften en verwachtingen tegemoet te komen.

PHB en PP delen dezelfde visie en dat is een fantastisch gevoel.

Het model ‘Matthew’ dat we voor PP hebben ontworpen, doet het – naar ieders tevredenheid - uitstekend. Daarnaast werken we ook heel goed samen bij het aankleden van de zithoek op de huisshows van Passe-Partout en op de nationale beurzen waaraan ze deelneemt.

Tussen PHB en PP is er echt sprake van chemie.

Daarom zijn we heel trots dat we aan deze eerste uitgave mogen meewerken.

Met vriendelijke groet,

Rudiger Puylaert