Meubihome: "Passe Partout is 20 jaar"

Op een schitterende huisshow in KAS (Kunst aan de Stroom), op Linkeroever, zorgde passe Partout voor vuurwerk. De gasten konden genieten van hoog kwalitatieve producten en een uitstekende catering, in een gemoedelijke, zomerse sfeer. Passe-Partout is twintig jaar jong! Het nieuwe koffietafelboek staat in het teken van die verjaardag.

Read more

Interior Business Magazine: "16 uur in Budapest"

Door Rieneke Kok: In de aanloop naar de huisshow van Passe Partout begin juni vloog ik samen met eigenaar Dirk Steenbeke en met mijn collega Richard naar Budapest voor een kijkje in de keuken. Vanuit Budapest trokken we naar Salgótarján om samen de fabrieken te bezoeken. Ter plekke legde Dirk een laatste hand aan de nieuwe modellen die tijdens de huisshow in Antwerpen zijn voorgesteld aan de markt. Door onweersbuiten en vertraging waren we slechts 16 uur in Hongarije. Kort, maar zeker voldoende voor een goede indruk van de productie van zo’n 2000 zitplaatsen per dag

Read more

House Show Antwerp - After movie

Read more

Introducing: Low Dining

Low Dining: Lekker lang tafelen. Met de familie en/of vrienden rond tafel en gezellig tafelen, heerlijk toch? Met de Passe Partout low dining collectie geef je het geheel nog wat extra cachet en voeg je het ontbrekende ingrediënt toe.

Read more

Download onze Home Stories App!

Een zitbank van PP is meer dan een meubel alleen. Home Stories verzamelt alle goeds dat het leven brengt. Elke thuis kent zijn verhaal, met gezelligheid, good food en dat waar iedereen van geniet.

Read more
  •  
  • 1 of 6