Een waaier aan nieuwigheden

Omdat we bij Passe Partout geloven in het motto: “Stilstaan is achteruitgaan”, blijven we innoveren en jullie verwennen met nieuwe modellen.

Omdat we bij Passe Partout geloven in het motto: “Stilstaan is achteruitgaan”, blijven we innoveren en jullie verwennen met nieuwe modellen. Stuk voor stuk ontwerpen waar veel tijd, passie en vakmanschap in werd gestoken. Op onze laatste huisshow werden heel wat nieuwigheden gepresenteerd en we vinden het dan ook hoog tijd om ze hier nog even op een rijtje te zetten.


Zo is er onze Adino, die een extra dimensie aan zitcomfort geeft. Nasa traagschuim (visco-elastisch) in het ‘Memo comfort’ zitkussen zorgen voor zalig zitten op een duurzame manier. Eén van de paradepaardjes die de show stalen bij het publiek van kenners.Maar ook de Livio wist te charmeren. Ultiem zitcomfort met een basis van pocketveren op een ondervering. Een strak uitzicht, maar met zacht zitcomfort. Om het geheel wat speelser te maken werden de hoekelementen vervangen door hoekpoefen, wat nog wat extra cachet geeft aan het geheel.Ook aan de vintage liefhebbers hebben we gedacht. Zij smelten voor de Ventigo. Door een houten poot die je zo naar de jaren ’60 voert, of met een chromen exemplaar, combineer je het beste van retro en modern. Het resultaat? Heerlijk zitten in een strakke zetel met geschiedenis!Voor het eerst werden ook onze eiken Tube salontafels aan het publiek gepresenteerd. De Tube Coffee Tables zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, waardoor je eindeloos kan combineren. 6 hout kleuren en verschillende diameters laten onze koffietafels in elk interieur tot zijn recht komen.Geen tafels zonder carpetten natuurlijk! Onze Rug collection omvat 3 verschillende kwaliteiten: Beach, Cloud en Savanna, elk in 2 kleuren (beige/grijs) en in 3 soorten afwerkingen verkrijgbaar. Of je nu kiest voor Plain, Stripe (lederlook boord aan 1 zijde) of Frame (lederlook boord aan 4 zijde), ze vormen onmiddellijk een blikvanger in je interieur.Als laatste schotelen we jullie ook nog de Pastille lounge voor. Een speels zitelement waarmee je alle kanten uit kan en waar je je met plezier in nestelt. Daar zorgen de losse rugkussen wel voor. Prinsheerlijk loungen!Comments