Verslag Huisshow 2017

Voor de laatste editie van de Huisshow trok Passe Partout de grens over. De oude kazerne ‘Het Groot Arsenaal’ in Bergen op Zoom werd gedurende enkele dagen omgetoverd tot een waar Passe Partout paleisje. En of dat gesmaakt werd!


Niet alleen werd tijdens deze Huisshow het gloednieuwe coffee table book voorgesteld, een bron van inspiratie, ook de nieuwe modellen werden in de kijker gezet. Modellen die ongetwijfeld stormenderhand de winkelvloeren gaan veroveren. De eerste reacties waren alvast enthousiast. Uiteraard werd er zoals altijd veel tijd gestoken in de optimale presentatie van de meubelen, zodat deze optimaal tot hun recht kwamen.


“We zoeken ieder jaar naar de mooiste, actuele trends die het best passen bij ons DNA. Hierin zit sowieso de drang om alles tot in detail af te werken, zodat de eindconsument een product heeft dat niet alleen mooi en decoratief is, maar ook voor een uitstekend comfort zorgt. Typisch bij Passe Partout is de combinatie van diverse onderveringen in combinatie met diverse zit- en rugvullingen. Nieuw dit jaar is het model ‘Livio’, met het mega zitcomfort uit ons recent nieuw model ‘Luigi’. Verder is er het nieuw aanbouwprogramma ‘Adino’, met een memory schuim in het zitvlak. Het derde nieuwe model draagt de naam ‘Ventigo’ en speelt in op de moderne toets van vintage"


De ontwerpers Hans Daalder, Axel Enthoven, Natalie Buijs en Rudy Pulaert waren van de partij, net als enkele journalisten. Die konden met eigen ogen aanschouwen dat Passe Partout voor de eerste keer ook een eigen collectie bijzettafels en tapijten presenteerde. Een passende aanvulling op de gekende zitbanken. Winkeliers konden als het ware de kant-en-klare setting oppakken en in de winkel neerzetten.

Comments